Musikfestivalen One Wknd Only är sedan 2019 en del av Östersjöfestivalen och lockar tusentals musikälskare till Östra piren under vecka 29. De här artisterna är bokade till One Wknd Only under Östersjöfestivalen 2024. Vi släpper fler artister i takt med att de bokas, så håll utkik framöver! Det är 18-årsgräns på One Wknd Only och till denna  musikfestival krävs biljett.

Molly Sandén

Med mängder av hits i bagaget, flera hundra miljoner streams och ett antal prestigefyllda priser är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare. 

Raaban

Robbin ”RAABAN” Söderlund är en svensk DJ och musikproducent som började som huvudproducent för duon Tungevaag & Raaban. Han har spelat på festivaler och klubbar över hela världen – och i sommar är det Karlshamns tur.

Norlie & KKV

Norlie & KKV har sedan debuten 2011 gett oss några av de största hitsen i modern tid. Deras moderna pop med rötter i hiphop har gett Norlie & KKV ett antal topplaceringar på svenska listor, och gjort dem till publikfavoriter.

Maskinen

Maskinen erövrade Sverige under 2010-talet. Gruppen består av Frej Larsson och Herbert Munkhammar som har satt sin tydliga prägel på den svenska musikscenen genom sin unika fusion av hiphop, elektronisk musik och punk.

De Vet Du

De Vet Du har sedan sitt genombrott varit en av landets absolut hetaste liveakter. Gruppen har år efter år levererat hits och håller sig ständigt aktuella med sina humoristiska och upplyftande låtar och musikvideos.

Daniel Adams Ray

Under 20 år har Daniel Adams-Ray skapat rap, pop, mode och design. Alltid med en oupphörlig vilja att förändra och hitta nya uttryckssätt att fånga sin samtid på.

Hanna Ferm

För den breda allmänheten blev hon känd genom sin medverkan i Idol 2017 där hon tog sig till final i Globen och har sedan dess släppt flera låtar både på engelska och svenska.

Mer information och biljettlänk

Arrangör: One Wknd Only

Läs mer om Östersjöfestivalen