Musikfestivalen One Wknd Only är sedan 2019 en del av Östersjöfestivalen och lockar tusentals musikälskare till Östra piren.

Här är artisterna som är bokade till One Wknd Only den 19-20 juli vecka 29. Dagar och tider som artisterna uppträder meddelas senare. Det är 18-årsgräns på One Wknd Only och biljett krävs.

Victor Leksell


Victor Leksell har snabbt etablerat sig som en av Sveriges största artister. Hans låt ”Svag” har slagit rekord i Sverige som den mest streamade låten någonsin. Den var också första svenska låt att nå 100 miljoner streams och har idag nästan 170 miljoner streams.

Daniel Adams Ray


Under 20 år har Daniel Adams-Ray skapat rap, pop, mode och design. Alltid med en oupphörlig vilja att förändra och hitta nya uttryckssätt att fånga sin samtid på.

Molly Sandén


Med mängder av hits i bagaget, flera hundra miljoner streams och ett antal prestigefyllda priser är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare. 

Maskinen


Maskinen erövrade Sverige under 2010-talet. Gruppen består av Frej Larsson och Herbert Munkhammar som har satt sin tydliga prägel på den svenska musikscenen genom sin unika fusion av hiphop, elektronisk musik och punk.

Nause


Nause slog igenom med debutsingeln ”Made of”, vilken blev en stor framgång på klubbarna. Nause är en svensk DJ-, electro- och houseakt bildad 2008 och består av Jacob Criborn.

Norlie & KKV


Norlie & KKV har sedan debuten 2011 gett oss några av de största hitsen i modern tid. Deras moderna pop med rötter i hiphop har gett Norlie & KKV ett antal topplaceringar på svenska listor, och gjort dem till publikfavoriter.

Hanna Ferm


För den breda allmänheten blev hon känd genom sin medverkan i Idol 2017 där hon tog sig till final i Globen och har sedan dess släppt flera låtar både på engelska och svenska.

De Vet Du

De Vet Du har sedan sitt genombrott varit en av landets absolut hetaste liveakter. Gruppen har år efter år levererat hits och håller sig ständigt aktuella med sina humoristiska och upplyftande låtar och musikvideos.

Emilia Pantic


Emilia Pantic har sedan sin debut tagit sina fans med storm, genom sina ofiltrerade texter och karismatiska personlighet. Den 1 mars släpptes singeln “Nej tack” som blev hennes första släpp för 2024.

Raaban


Robbin ”Raaban” Söderlund är en svensk DJ och musikproducent som började som huvudproducent för duon Tungevaag & Raaban. Han har spelat på festivaler och klubbar över hela världen – och i sommar är det Karlshamns tur.

Mer information och biljettlänk

Arrangör: One Wknd Only

Läs mer om Östersjöfestivalen