Sommarens häftigaste matupplevelse

Den första Smakfesten arrangerades sommaren 2017 och kan beskrivas med ett enda ord – succé. Nu är Smakfesten tillbaka för tredje året i rad – den häftigaste matupplevelsen i Blekinge där kvalitét, genuinitet och kärlek till mat och hållbarhet står i fokus.

Festivalen bjuder på

Matmarknad med lokalt producerade delikatesser, utvalda foodtrucks som serverar streetfood med klass och kändiskockar som underhåller. Allt för matälskaren i dagarna tre där du kan njuta av underhållning, god mat och gott häng precis vid havet.

I hjärtat av Smakfesten ligger Friends & Flavors där du kan avnjuta din måltid med god dryck från lokala bryggerier och vinimportörer. Friends & Flavors är Karlshamns Golfkrog i samarbete med utvalda partners. Här serveras öl från lokala bryggerier och vin från lokala vinimportörer. Gott om sittplatser i mysig miljö, även utomhus och i det gröna. Här finns dessutom Smakfestens egen scen. Även detta år blir det morgonyoga och frukostbuffé i Näsviken varje morgon torsdag till lördag. Smakfesten tjuvstartas precis som tidigare år med Friends & Flavors öl- och vinfestival på onsdagen – god öl, gott vin, massor av kunskap, lokala aktörer och tillverkare, gott häng helt enkelt.